11 juli 2018 door: T.Stegeman Nettorama beste supermarkt

Het gonsde al geruime tijd onder de medewerkers, maar afgelopen vrijdag kwam het hoge woord eruit: Nettorama Borne is de beste supermarkt binnen de organisatie. Op maar liefst drie onderdelen werd als beste gescoord. Samen met de andere punten eindigde het filiaal bovenaan in het puntenklassement en dat leverde de wisselbeker op.

Filiaalleider Bruggeman is maar wat trots op zijn team. ‘’Zoiets kun je niet alleen, dat doe je samen! We waren allemaal super gemotiveerd en gingen maar voor één doel en dat was de prijs naar Borne halen! Dat is gelukt’’.

De wedstrijd duurde in totaal veertien weken. In die periode kwamen deskundige juryleden om de verschillende afdelingen te inspecteren en te beoordelen. Er werd onder meer gelet op uitstraling, maar ook op hygiëne, klantvriendelijkheid en verzorging. De groente- en fruitafdeling sleepte de eerste prijs in de wacht net als de broodafdeling. Voor deze prestatie werd een certificaat uitgereikt. Bovendien kreeg de supermarkt voor het totale pakket een certificaat. Deze wedstrijd werd nu voor de vierde keer gehouden. ‘’We wisten van te voren niet wanneer de jury zou komen, dat houdt in dat we elke dag moesten zorgen dat de hele winkel er perfect uitzag!’’

Tot nu vielen de prijzen in het zuiden des lands omdat hier de meeste vestigingen zitten. ‘’’We hebben afgelopen november zeer ingrijpend verbouwd en daarom is het zo enorm leuk dat we nu de prijs gewonnen hebben!’’

De meeste Nettorama-supermarkten zijn in het zuiden des lands te vinden. Daar is de keten opgestart en daar is nu nog steeds het hoofdkantoor gevestigd. De winnaar van vorig jaar, de filiaalhouder uit Den Bosch kwam afgelopen vrijdag naar Borne om persoonlijk de wisselbeker  te overhandigen aan zijn opvolger. Nettorama Borne telt in totaal zo’n 90 medewerkers en voor hen staat er een volledig verzorgde barbecue op de rol. ‘’Dat gaan we na de zomervakantie doen. We hebben het met z’n allen gedaan, dus moeten we ook samen feest vieren!’’

A.H.