15 juni 2021 door: T.Stegeman Marloes Boers(50) uit de Coronasleur: 50 dagen een Sarah aan de deur.

Je zal maar tegen de je vijftigste verjaardag lopen en dan 50 Sarah’s voor je deur hebben! Dat over kwam Marloes Boers. Vijftig dagen voor haar verjaardag verscheen er elke dag een oude vouw aan haar deur om haar te wijzen op de komende verjaardag. Zelfs op haar werk en tijdens de yoga verscheen zo’n mens. Om tureluurs van te worden, maar dan ben je bij Marloes aan het verkeerde adres. Die bewaart haar kalmte, immers ze staat wel eens voor hetere vuren. Als spil in de Gentiaan kan iedereen op haar rekenen en ook haar vriendenkring klopt nooit tevergeefs aan. Dat was de reden om haar nu in deze rare coronatijd toch een keer op een bijzondere manier in het zonnetje te zetten. Zo kwam er 50 dagen achtereen een Sarah aan de deur. Dus vanaf 24 april tot 12 juni kwam er elke dag op gepaste afstand een Sarah en die bracht mee? Een kerstbal!   Ooit wil ik zelf graag een online kerstballenwinkeltje beginnen met prachtige vintage kerstballen. Dat is nog steeds een stille wens van Marloes Dat gaat vast nu lukken met meer dan 50 originele ballen. Elke dag een andere Sarah; vriendinnen, familieleden, buren, collega’s van Deterd mode, kennissen en nog veel meer. ‘’Wat hebben wij (alle Sarahs) genoten van deze 50 dagen. In de groepsapp deelden we verhalen, foto’s, die Marloes niets vermoedend verstuurde naar iemand, en hielden we haar in de gaten om een Sarah niet voor de dichte deur te laten komen’’, vertelt zus Annemiek. ‘’De voorpret was al gigantisch.!’’

Op zondag 13 juni om 12.00 uur kwamen alle Sarah’s naar de Gentiaan, met een bloem en kwam Marloes te weten wie er allemaal in het complot zaten. Een tijd om nooit te vergeten voor ons maar zeker voor onze lieve en gezellige buurvrouw, vriendin en familielid Marloes Boers. En uiteraard werd er toen even gevierd!!