30 oktober 2018 door: T.Stegeman Halloween In Hertme

‘’En de ratten begonnen te gillen!’’ klinkt het vanaf het podium en onmiddellijk beginnen kinderen uit het publiek te gillen. ‘’De ratten gillen!’’ klinkt het nog eens en dan klinkt er een oorverdovend gegil. Margot Vermeulen weet haar publiek te raken met haar griezelverhaal, de kinderen hangen aan haar lippen en ze neemt ze mee het spookslot in. Zo’n 600 bezoekers bevolken het theater en genieten van de heksen, de roofvogels, het uithollen van pompoenen, de heksensoep en de vele activiteiten. De organiserende werkgroep is zeer tevreden. ‘’Vorig jaar kon het niet door gaan, maar we zijn heel blij dat Halloween zijn aantrekkingskracht niet heeft verloren.’’ Wie wilde kon na afloop een route lopen door het spookbos.

Kijk ook op facebook voor foto’s