28 november 2018 door: T.Stegeman Walnotenboom voor Meijlingsgaarde

De oudste bewoner van de Meijlingsgaarde, Tonnie Wienk, en de jongste, Bram Mekenkamp mochten de walnotenboom planten. Het was de feestelijke afsluiting van een project dat een jaar in beslag genomen had. Met koffie en taart werd het resultaat gevierd.

De buurt wilde het pleintje graag opknappen. Het was niet meer van deze tijd. Daarvoor moesten de halfhoge muurtjes verwijderd worden en kreeg het plein een face-lift. Een gazonnetje en wat planten brachten direct een hele verbetering. Met het planten van de boom werden de werkzaamheden afgerond. Als kers op de taart werd bovendien een bank onthuld ter herinnering.

De bewoners gaan het plein nu zelf onderhouden, er wordt gemaaid en onkruid gewied. Gezellig samen met z’n allen. Uiteraard wel met koffie en taart.  Kijk ook op facebook