19 december 2018 door: T.Stegeman Blije gezichten op de Goede Doelenavond

Hoewel de Goedheiligman allang weer in Spanje zit, lijkt het erop dat hij toch nog iets achter gelaten heeft bij het Kringloopbedrijf. Daar werden een groot aantal groeperingen blij gemaakt met een gift uit de winst die het bedrijf het afgelopen jaar gemaakt heeft. Bijna 31.000 euro werd er vergeven. De nieuwe organisatie  van de Kerstherberg kreeg op de valreep een cheque van 1000 euro, een bedrag waar ze als nieuwe werkgroep heel erg blij mee zijn. Zr Josephine behoort onderhand tot de vaste mensen van deze avond die een gift krijgen. Haar stichting Noodopvang Dakloze Asielzoekers kon ook dit jaar rekenen op een gulle gift van 3000 euro waarmee ze ‘’duvels blij’’ was. Het hertenkamp in de Vogelbuurt kreeg 1000 euro voor het opknappen en herinrichten van het dierenpark en St.kids Vooruit kreeg geld voor haar werk met kinderen met een hersenbeschadiging. In totaal werd er 30.750 euro geschonken.

Verder was er een donatie voor:

De Rolstoelgroep Borne, Buurt- en sportverenigingen, stichting Hulp aan Sri Lanka, stichting Skik, stichting Noodopvang Dakloze Asielzoekers Borne, stichting Shoma, stichting Bangalore, Stimuleringsfonds, BorneBoeit, stichting GETIT, Fietswens, Activiteiten Dijkhuis, Duofiets Wijkracht, Vrijwilligersbeurs, Verbonden in licht, IJsbaan, Buurtbus, Koenderink, stichting Furaha en stichting Vlinderkind