23 januari 2019 door: T.Stegeman Stefan en Joy, sportman en sportvrouw

Stefan Boermans is sportman van het jaar geworden, Joy Beune is sportvrouw en het Dames 1 team van de volleybalvereniging Apollo 8 is gekozen tot sportploeg van het jaar. Stefan stond zelfs twee keer genomineerd, ook bij de sportploegen. De beachvolleyballer speelt nog maar vier jaar deze balsport, maar in die periode rees zijn ster tot verre hoogte. Van een start in de eerste divisie tot kampioen in de eredivisie. Bovendien eindigde hij samen met zijn maatje Casper Haanappel op de derde plek tijdens een internationaal toernooi in Turkije.

Joy Beune werd dit jaar wereldkampioen schaatsen in Salt Lake City bij de junioren. Ze sleepte maar liefst vijf medailles in de wacht.

Dames 1 van Apollo 8 promoveerde naar de eredivisie waar ze zich goed staande weten te houden. Het handbalteam Meisjes A van Borhave won de prijs bij de jeugdsportploeg en Carlijn Hanste kreeg de aanmoedigingsprijs.

A.H.