19 februari 2019 door: T.Stegeman De allerlaatste schooldag op de Esch

De gevoelens zijn dubbel, aan de ene kant blij dat er nu eindelijk verhuisd kan worden, aan de andere kant, het afscheid van de school waar ze samen zoveel plezier hebben gehad. Met een grote sleutel sloot directeur Harrie Raanhuis het gebouw symbolisch af. In een lange rij liepen de kinderen van de Esch aan de Oude Almeloseweg naar ‘t Iemnschelf op de Stroom Esch. De leerlingen hadden samen stenen beschilderd die ze mee namen naar de nieuwe locatie. Daar krijgen ze een plaatsje in een kunstwerk. Op het plein stonden de leerlingen van ’t Iemenschelf met mooie versierde bogen te wachten om de kinderen te verwelkomen. Een warme en hartelijke ontvangst. Daarna konden de kinderen hun nieuwe klaslokalen bekijken. Die waren nog niet helemaal klaar. Deze week is het vakantie. De juffen en meesters kunnen dan de klassen inrichten, zodat er straks een nieuwe start gemaakt kan worden.

Voor meer foto’s kijk op facebook