10 juli 2019 door: T.Stegeman Opnieuw is de eerste prijs voor de Bornse Nettorama

Net als vorig jaar was Nettorama weer in de race bij de wedstrijd wie van alle filialen zich het beste mag noemen. Zo'n veertien weken lang kreeg de super bezoek van juryleden die keurend en oordelend rond liepen.

In totaal drie rondes moesten er doorlopen worden. De hele winkel werd bekeken, maar vooral de versafdelingen werden aan een kritisch oog onderworpen. Uiteraard werd ook de klantvriendelijkheid beoordeeld. Na de eerste rondes prijkte Nettorama Borne al bovenaan en dat stemde Remco Bruggeman en zijn team tevreden. In totaal staan er bijna honderd medewerkers op de loonlijst. ''We zijn allemaal heel gemotiveerd, dus iedereen ging ervoor. Vooral omdat er een barbecue voor het voltallige personeel te winnen viel. Vorig was dit ontzettend gezellig en daar wilden we wel weer voor gaan!'' Afgelopen week kwam het goede bericht binnen. De eerste prijs was weer voor Borne! Trots wordt de beker gepresenteerd! Nettorama is de afgelopen periode heel druk bezig om de omgeving op te knappen. Zo werd de parkeerplaats aangepakt en werden er extra parkeerplekken gerealiseerd. Aan de achterkant van de supermarkt werd een tweede locatie voor de winkelwagentjes gebouwd en de hele omgeving rondom de winkel kreeg een opknapbeurt.

Ledverlichting

Bovendien werd er ledverlichting rondom het pand aangebracht, zodat straks als de dagen wat korter en donkerder worden, het winkelend publiek goed zicht heeft. Het enige dat nu nog moet gebeuren zijn de containers. Deze worden aan het zicht onttrokken en verdwijnen ondergronds.

Ze blijven echter wel in de buurt van de oude plek. Bovendien wordt er een extra toegangsweg naar de nieuwe locatie aangelegd, zodat automobilisten in het vervolg de toegangsweg niet meer kunnen blokkeren, doordat ze dicht bij de containers willen parkeren. Tot slot zal er aandacht besteed worden aan het groen rondom het filiaal. ''Als alles klaar is, ziet het er hier weer perfect uit!'' aldus een enthousiaste Bruggeman.

A.H.