7 augustus 2019 door: T.Stegeman Zomerrondleiding Oud Borne

Ook in augustus kunt u een rondleiding in Oud Borne volgen. U hoeft zich voor deze activiteiten niet van te voren aan te melden.

 

De rondleiding is tweemaal per week, op woensdag en op zondag. ( m.u.v. 21 + 25 augustus  i.v.m. Melbuulndagen ). Meldt u zich om 14.00 uur op het Dorsetplein bij de fontein. De gids staat daar op u te wachten! De rondleiding duurt ca. 1.5 uur. Na afloop kunt u in het Bussemakerhuis terecht voor een kop koffie/thee. De rondleiding geschiedt o.l.v. een gids die vele bijzonderheden laat zien en verhalen en anekdotes vertelt over de rijke historie van Borne. Ook laat de gids u het fraaie interieur van de kerken in Oud Borne zien. De kosten bedragen €5,- per persoon, incl. koffie/thee.

 

Het is altijd mogelijk een rondleiding door Oud Borne op maat én op afspraak te doen.

Mocht u specifieke belangstelling hebben voor de oude toren en de gewelven dan horen we ook dat graag.  Boeken kan via de website www.gidsenoudborne.nl of via de VVV Borne 074-2657200.