11 september 2019 door: T.Stegeman Bezorgfiets voor De Ster

Een grote wens van Bernadette Wieffer en haar sterrenteam is in vervulling gegaan. Zij kregen een bezorgfiets! Een fiets waarmee zij taarten kunnen bezorgen bij klanten. Rotaryclub Delden-Borne heeft de fiets laten maken. De combinatieclub was afgelopen donderdag 5 september te gast bij De Ster voor een gezellige maaltijd die vlekkeloos werd opgediend door de jongedames van De Ster. Carla ter Brugge overhandigde het fraaie rijwiel met een bak voorop en een bak achterop. Aan het eind trakteerde De Ster op verrukkelijke koffie en een stuk chocoladetaart… zo lekker! Ik droom er nog van.

Nu fietst een van de medewerkers trots door Borne om boodschappen te doen en taarten en belegde broodjes rond te brengen. Als u op tijd besteld, kan hij ook bij u langsfietsen.