28 november 2019 door: T.Stegeman Sint in nieuw hotel

Sint heeft reeds op tal van locaties gelogeerd in Borne, maar nu staat zijn bed midden in het centrum. De voormalige winkelunit van de Wibra aan de Nijstad heeft een metamorfose ondergaan en is volledig ingericht als hotelkamer en daar hield de Goedheiligman audiente afgelopen zaterdagmiddag. De kinderen moesten eveneens wennen aan dit nieuwe onderkomen.

Gespannen gezichtjes, mooie tekeningen en veel pepernoten!  Het was een bijzondere middag! De kinderen van Borne mochten een kijkje komen nemen in Hotel Sinterklaas. Dé plek waar Sinterklaas slaapt als hij in Borne is. Vol trots liet hij de kinderen zijn Bornse onderkomen zien. Sommige geluksvogels mochten zelfs op het bed van Sinterklaas zitten! Op zijn beurt werd de Sint verrast met vele mooie tekeningen, die de kids glunderend aan hem en zijn vrolijke Pieten overhandigden. Het was een groot feest!

Voor wie het gemist heeft, niet getreurd! Volgende week zaterdag opent Hotel Sinterklaas aan de Nijstad opnieuw zijn deuren en kan iedereen Sinterklaas en zijn Pieten nog een keer begroeten. Neem je dan een mooie tekening mee?