4 december 2019 door: T.Stegeman Veel animo voor Sinterklaasvoorstelling

Kareltje Kweetniet, Aard Appel, Piet Pedro, maar ook Kaatje Kopstand. Ze waren er allemaal weer tijdens de Sinterklaasvoorstelling die de afgelopen week in het Kulturhus plaats vond. Soms werd de voorstelling zelfs drie keer op een dag opgevoerd. Het is door de jaren heen een happening geworden  waar vele duizenden kinderen uit Borne en omgeving op af komen. Aveleijn is de initiator, maar inmiddels is het een smeltkroes van kleuters, basisschoolleerlingen tot volwassen cliënten van de zorginstelling geworden. En iedereen geniet met volle teugen van de komische capriolen die spelers op het toneel uithalen. Het verjongingsdrankje van de Sint brengt in deze editie heel wat gemoederen in beweging, vooral nadat Ted Raket het wondermiddel gestolen heeft. Gelukkig komt alles weer op zijn pootjes terecht en kunnen de bezoekers onder het genot van een glaasje ranja in de foyer nog even nagenieten van deze voorstelling.