4 december 2019 door: T.Stegeman Koninklijke onderscheiding voor Michel Polak en Theo de Boer

Maar liefst 25 jaar zijn ze in touw geweest voor de Vrijwillige Brandweer. Beide ondernemers wisten hun werk in de eigen zaak te combineren met hun verplichtingen aan het korps. Burgemeester Van den Hengel stak de loftrompet over deze twee spuitgasten. Immers het aantal ondernemers binnen het korps neemt af.

Theo de Boer kwam in 1994 bij het korps, Michel Polak in 1993. De laatste was jarenlang bevelvoerder en daarmee het aanspreekpunt in het Bornse. De beide heren namen tevens afscheid van de brandweer, hoewel Michel het korps nog niet helemaal los kan laten. Hij blijft als ondersteuner in de kazerne actief.

De huldiging vond plaats in de kazerne aan de Bieffel tijdens de korpsavond.

Tegelijkertijd werden  nog een aantal mensen in het zonnetje gezet voor hun trouwe diensten en kregen brandweerlieden een diploma uitgedeeld.   A.H.

Een fotoreportage is op facebook te zien.