12 maart 2020 door: T.Stegeman Publiek kreeg waar voor zijn geld bij Veurjoarsvesiete

Twee avonden en de zondagmiddag geheel uitverkocht! De Boornse Noabers hadden aan belangstelling niets te klagen tijdens de opvoering van de Veurjoarsvesiete en het publiek kreeg waar voor het geld. De voorstelling was een aaneenschakeling van komische, hilarische en soms zeer gevatte sketches en conferences, afgewisseld met muzikale intermezzo's van Annemieke en Gerrit Rensink. Dit echtpaar kwam speciaal voor deze voorstelling uit Terschelling over waar ze een Bed and Breakfast runnen. Hun prachtig gezongen liedjes, met Twentse teksten geschreven door Gerrit, geven de voorstelling net dat extra cachet om het geheel helemaal af te maken. In de foyer speelde Everthree, zodat er nog lang nagenoten konden worden.