19 maart 2020 door: T.Stegeman Corona hulp in Borne

Vooral voor ouderen, mensen met een pasgeboren baby en mensen met een zwakke gezondheid is een virus als deze gevaarlijk.


Om deze medemens een beetje te ondersteunen is Stephanie van den Kieboom afgelopen zondag een Facebookgroep gestart genaamd; #Coronahulp Borne.


Via deze groep hoopt ze ‘aanbod’ en ‘vraag’ bij elkaar te brengen. “Er zijn mensen die boodschappen nodig hebben maar zelf vanwege hun gezondheid niet naar de winkel kunnen. Er hebben al meerdere mensen die in de Facebookgroep hun hulp hebben aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan het uitlaten van de hond, maar ook oppassen op de kinderen wordt aangeboden. Hopelijk duurt het allemaal niet lang. Maar gaat het wel langer duren, dan werken we via deze Facebookgroep aan een stukje noaberschap” aldus van den Kieboom.


De Facebookgroep is te vinden via deze link: https://www.facebook.com/groups/coronahulpborne/