26 maart 2020 door: T.Stegeman Opening nieuwe locatie Kringloop uitgesteld

De openingsdatum was al op de ramen geplakt, de verkoopruimte al voor een groot deel ingericht en het leek allemaal goed te komen.


Recente informatie van onze overheid over het Coronavirus leert ons allemaal uiterst voorzichtig te zijn en contacten zoveel mogelijk te vermijden.


Daardoor ziet het bestuur van kringloopbedrijf Borne zich genoodzaakt de opening van de nieuwe locatie aan de Ambachtstraat tot nader order uit te stellen. U weet hoe het werkt: wij zijn afhankelijk van goederen, die bij ons binnenkomen. De herkomst ervan kennen wij niet, zodat niet valt uit te sluiten dat er besmetting aanwezig is. Dit houdt een risico in, dat wij niet kunnen en willen dragen: uw en onze gezondheid is in het geding en daar kunnen we niet voorzichtig genoeg mee zijn. Daarom zijn de kledingcontainers gesloten en verzoeken wij u geen zakken ernaast te plaatsen. Inbreng van goederen is daarom helaas ook niet mogelijk, tevens kunnen wij niets ophalen. Het is een moeilijke beslissing geweest die tot teleurstelling leidt, wij vragen echter om uw begrip hiervoor. Zodra het verantwoord lijkt gaan wij open; wij zullen zo spoedig mogelijk berichten omtrent de datum om u dan van harte welkom te heten.