21 juli 2020 door: T.Stegeman Bezorging eerste verjaardagsbox is een feit!!
"Wauw wat een grote doos!" Dit was de eerste reactie van een gezinslid waar vrijwilligers afgelopen week de vrolijk versierde Verjaardagsbox bezorgden."Geweldig hier doen wij het voor" was de reactie van één van de vrijwilligers die de doos wegbracht. Het desbetreffende gezin was doorverwezen via het Dreamteam, stichting Verjaardagsbox Borne is erg blij met deze samenwerking; "zo weten we zeker dat jarige kinderen niet tussen wal en schip vallen en zich echt jarig voelen op hun verjaardag" aldus de vrijwilliger. De stichting gaat er niet vanuit dat de boxen gegeven worden in hun naam, "dit mogen ouders zelf bepalen" is hun visie. Onderin de box zit een nieuw aanmeldformulier om de jarige alvast aan te melden voor het jaar erop. De vrijwilligers doen hun best om het cadeautje dat in de box zit aan te laten sluiten bij de leeftijd/ geslacht/ interesses van het aangemelde kind.Inmiddels heeft de stichting een eigen rekening en kunt u doneren via de website: www.verjaardagsboxborne.nl. Voor 25 euro krijgt een kind een onvergetelijke verjaardag, maar zoals ze zelf zeggen: "wij zijn al blij met elk klein gedoneerd bedrag".