29 december 2020 door: T.Stegeman Word de wandeltopper van Borne

St 3Kearls daagt iedereen in de gemeente Borne uit : Word wandeltopper van Borne en maak kans op een van de vele prijzen!


Zeg bye-bye tegen de Kerst en lockdown, houd je lijf en geest gezond en doe met ons mee. Ga alleen of met z’n tweetjes (dus geheel coronaproof!) de strijd met ons aan.

De wandelcompetitie loopt vanaf nu tot 19 januari om 0.00 uur en de prijswinnaars worden bekend gemaakt via de facebookpagina van de St3Kearls. Er zijn prijzen tot 20 euro te verdelen. De nummers 1, 2 en 3 zijn verzekerd van een prijs. De andere prijzen gaan door middel van loting. Immers meedoen is belangrijker dan winnen. De prijzen worden uitgekeerd in Bornse dorpsdaalders, die tot eind maart ingeleverd kunnen worden bij de lokale winkeliers.

Download de app via https://hersenstichting.nl/ommetje, maak je account aan, doe mee met het team 3 Kearls Borne via code D3TBP en je bent aangesloten. Er kunnen maximaal 500 mensen meedoen. Extra leuke bijkomstigheid is dat je ook nog na ieder ommetje een weetje over je hersenen krijgt. De 3Kearls doen zelf ook mee, maar zijn uitgesloten van prijzen.

Dus wil je wandelen: appen en gaan!