5 januari 2021 door: T.Stegeman Gala online

Corona maakt mensen creatief. Zo ook cv de Toet’nbloazers. Normaal zou komend weekend de galashow voor het voetlicht gebracht worden, twee avonden volle bak in het Kulturhus, maar in plaats daarvan is er dit keer een compilatie samengesteld van shows uit de afgelopen jaren. Een online programma dus. Leden van de vereniging konden geruime tijd geleden al hun voorkeur aangeven en aan de hand daarvan ging de organiserende commissie aan de slag. Het resultaat is een reis door de tijd gepresenteerd door Ann en Daan. Dit tweetal neemt u mee in de geschiedenis van de gala’s en schotelt u een scala aan optredens voor. Het is zelfs mogelijk om tijdens deze gala berichten te sturen naar dit presenteerduo. Hoe dat in zijn werk gaat leggen ze zelf uit. De show is te volgen op YouTube: https:/www.youtube.com/channel/UCEnHqLaxcbalUKPZyX7pEzA Deze link kan op de pc, laptop, Ipad, mobiel,  etc worden geplaatst.

Het spektakel begint 8 januari om 20.uur. Alle leden van de vereniging kregen de afgelopen dagen een ‘’brievenbus box’’ thuis bezorgd met daarin onder meer een bonnenboekje met aanbiedingen van de vaste sponsoren van de vereniging. Om de avond dus helemaal compleet te maken kan er van te voren al inkopen gedaan worden, zodat ook de inwendige mens niets te kort komt en is het heerlijk genieten. CV de Toet’nbloazers viert dit jaar haar 55ste verjaardag en dat is een jubileum in het carnavalswereldje. Er stonden veel plannen op stapel, maar daar kan helaas niet veel van door gaan. Op deze manier hoopt de vereniging haar leden, maar ook belangstellenden een gezellige avond te kunnen bieden. Dus stem op tijd af, zodat u niets hoeft te missen!   A.H.