5 mei 2021 door: T.Stegeman Oranje gebak voor de senioren

Normaal gesproken zou er een feestelijke aubade zijn in het verzorgingscentrum 't Dijkhuis, maar dat kan helaas niet doorgaan.

Het Oranje Comité wilde echter toch iets leuks doen voor de bewoners en trakteert daarom op prachtige oranje gebakjes van bakker Nollen. Een delegatie van het comité overhandigde de doos met lekkernijen aan Marleen Franke, die op haar beurt zorgt dat het gebak in het restaurant komt waar de bewoners samen even koffie kunnen drinken. ''Ook hier gaat het allemaal op gepaste afstand, maar het kan in ieder geval en dat is al heel fijn voor de bewoners'', verklaart Marleen. Wie er voor kiest om zijn traktatie mee naar huis te nemen, dat mag ook. Tijdens deze overhandiging meldde voorzitter Martin Reesink dat hij zijn functie samen met Toon Rientjes uitvoert. ''Op deze manier kunnen we onze werkzaamheden verdelen, we hebben beide ook nog een baan. Dit is een perfecte oplossing.''

Na het Dijkhuis werden tevens de senioren van Aveleijn in het Johannesklooster en de bewoners van Villa Meijling verrast met deze oranje traktatie

Op de foto: Odette Evers, Toon Rientjes, Hilde Leerkotte, Martin Reesink, Marleen Franke