5 mei 2021 door: T.Stegeman Een taart bakken met de burgemeester

Samen met burgemeester Jan Pierik mochten Stijn en Sylvia een taart bakken in de keuken van De Ster. Niet zomaar, nee deze traktatie was voor een speciaal doel. Twee dames van het Dreamteam, Stacey Bosman en Marloes Bootsma, mochten de taart in ontvangst nemen. Het ging in dit geval om de wens die de burgervader in de wensboom had gehangen die tijdens de kerstdagen een aantal dagen op het Dorsetplein heeft gestaan. Hij wilde voor de dames een taart bakken samen met medewerkers van De Ster. Initiatiefnemer van de wensboom was Karin Freriksen van Wish3 samen met de Rabobank. Zij wilden hiermee aandacht vragen voor mensen met een beperking en daarbij met name hun talent voorop stellen. Immers ook mensen met een beperking hebben talenten die ze kunnen ontwikkelen.

Pierik had het Dreamteam uitgekozen voor zijn doel omdat zij ontzettend veel goed werk doen. Toen de Voedselbank zich genoodzaakt zag de deuren te sluiten gingen deze dames aan de slag om toch de mensen met de grootste nood te helpen. Inmiddels helpen ze bijna vijftig gezinnen, terwijl de Voedselbank ook weer open is en haar eigen groep gezinnen helpt. ‘’Gelukkig zijn er veel ondernemers die ons ondersteunen, zodat wij anderen weer kunnen helpen!’’, verklaarde een gelukkig Stacey. A.H.