7 maart 2018 door: T.Stegeman Een mooie invulling voor het leegstaande pand

Bewoners van de Dorsmolen krijgen een nieuwe buurman. Het pand staat al langere tijd leeg. Welbions en de bewoners zijn blij dat er een nieuwe huurder in komt.

Welbions heeft onlangs alle bewoners van de Dorsmolen en De Wanne uitgenodigd voor een informele inloopavond. Tijdens deze bijeenkomst heeft men kennis gemaakt met de nieuwe huurder van de unit waarin tot voor kort een supermarkt was gevestigd.

Binnenkort vestigt zich op deze locatie een bewegingscentrum, namelijk Anytime Fitness. Anytime Fitness biedt persoonlijke begeleiding en groepslessen aan voor jong en oud en op elk moment van de dag.  De aanwezige bewoners reageerden erg positief en enthousiast op de presentatie tijdens deze inloopavond. De meesten waren blij dat het leegstaande pand weer een mooie invulling krijgt.

Welbions vindt het belangrijk dat de nieuwe huurder een langere periode in het pand blijft. En dat het een aanvulling is voor de bewoners.  Anytime Fitness beantwoordt aan deze wens en wil zich graag voor langere tijd vestigen in Borne. Bovendien is een bewegingscentrum een mooie aanvulling voor De Dorsmolen en de bewoners van de wijk. Martijn Buursink is de eigenaar. Hij heeft reeds een vestiging in Almelo. ‘Bij Anytime Fitness vinden we persoonlijk contact belangrijk. We willen onze leden iedere keer weer opnieuw een warm welkom gevoel geven. Het is een niet te grote club die huiselijk aanvoelt’, zegt Martijn Buursink. Als extra welkomstgeschenk maken nieuwe leden kans op een aantrekkelijke levenslange korting wanneer men zich tijdens de pre-sale aanmeldt.

Frans Edelijn, voorzitter van de wijkvereniging Stroom Esch, is zeer content met de nieuwe invulling van de unit. ‘’Een leegstaand pand is nooit goed, niet voor het pand zelf maar ook niet voor de omgeving. Met de nieuwe invulling trekt de Dorsmolen weer publiek. Er komt weer een beetje reuring op deze plek en dat is goed voor deze locatie.’’

A.H.